Altijd een leuke promotie. Omdat wij graag iets extra's doen voor onze gasten.

Promotie van  Shell Oeijenbraak, Shell Nobis en Shell Deersels.

Welkom Bij Shell!

Druk op foto voor alle informatie over deze actie. U wordt doorgelinkt naar Shell.nl

SUPER LEUK. SUPER LEERZAAM. SUPERCARS!

Ga de race aan met de Salt Water Supercars. Deze raceauto’s rijden niet op benzine maar op zout water. 
De vier supercars, race-circuits en oplaadbare batterijen zijn nu verkrijgbaar bij Shell. 
Spaar ze allemaal!

U MAAKT HET VERSCHIL. RIJ CO₂-NEUTRAAL

We zijn allemaal veel op de weg. Om te werken. Om boodschappen te doen. Om onze kinderen naar sportclubs te brengen. Het is belangrijk om CO₂-uitstoot zoveel mogelijk te verminderen. Lukt dat niet? Dan kunt u samen met Shell rekening houden met het milieu door CO₂-neutraal te rijden. Rij co2 neutraal, lees meer.

Met Miles & Me van Shell spaart u voor leuke verrassingen met Air Miles! Komt u geregeld bij Shell tanken als Air Miles-spaarder? Dan ontvangt u persoonlijke extraatjes van ons, zoals gratis producten uit de Shell shop of Extra Air Miles.

Als er een extraatje voor u klaarstaat, sturen we u een bericht in de Shell App of via de Air Miles-mail. Voordat u gaat tanken, activeert u het extraatje van uw keuze. De Extra Air Miles worden na het scannen van uw Air Miles-kaartnummer bij de kassa automatisch bijgeschreven. Liever een gratis product uit de Shell shop? Laat dit product dan samen met uw Air Miles- kaart scannen bij de kassa.

MAAK KANS OP BIJZONDERE MILES & ME EXPERIENCES

Een lekker ontbijt is een perfecte start van een topdag!

Maar het komt ook bij u vast weleens voor dat u geen tijd heeft om thuis te ontbijten, of dat u simpelweg geen ontbijt in huis hebt. Daarom kunt u dagelijks voor een lekker ontbijt terecht op onze stations. U kunt kiezen uit een vers ontbijt van de Deli2Go locaties, verkrijgbaar tot 10.00 uur of uit het aanbod.

 Hij is er, onze beste brandstof ooit. Lees alles over de nieuwe Shell V-Power werkt.

Klik op bovenstaand logo voor alle informatie over V-Power benzine. U wordt doorgelinkt naar Shell

Klik op bovenstaand logo voor alle informatie over Shell V-Power diesel. U wordt doorgelinkt naar Shell

 

 

 

   461301iPowerbank

Compacte, aluminium nood-oplader met ingebouwde lithium batterij (2000mAh/3.7V). Input: 5V-1A. Output: 5V-1A. Voor het opladen van uw smartphone, digitale camera, GPS of muziekdrager. Handig voor onderweg, vakantie, zakenreizen, festivals, een dagje uit en eigenlijk al die momenten gedurende een dag waarop uw mobiele apparaat wel wat extra energie kan gebruiken, maar er geen stopcontact voorhanden is. De PowerCharger 2000 voldoet aan de Europese richtlijnen en wordt geleverd inclusief usb/micro-usb oplaadkabel, A-kwaliteit lithium batterij en meertalige gebruiksaanwijzing. Wanneer u het vermogen van de PowerCharger (mAh) deelt door het vermogen van de batterij in uw mobiele apparaat (mAh), weet u ongeveer voor hoeveel procent of hoe vaak u uw mobiele apparaat kunt opladen. € 9,99 per stuk461301ib (1)

850101i Sterke, hoge capaciteit, aluminium oplader met spanningsindicator, voorzien van een solarpaneel en ingebouwde lithium-ion batterij (3000mAh) voor het opladen van mobiele apparaten. Oplaadbaar door zowel zonne-energie als netstroom (d.m.v. USB poort). Twee USB output poorten voor het gelijktijdig opladen van de meest gangbare mobiele apparaten (o.a. smartphones, muziekdragers en tablets). Incl. gebruiksaanwijzing en USB-kabel. €29,99 per stuk850101ic (1) 781001ibHandzame, aluminium oplader met spanningsindicator, voorzien van een solarpaneel en ingebouwde lithium-ion batterij (800mAh) voor het opladen van mobiele apparaten. Oplaadbaar door zowel zonne-energie als netstroom. Bijbehorende accessoires: • 7 adapters • USB-kabel • verlengkabel. Inclusief handige polslus en gebruiksaanwijzing. Per set in doos. €19,99 per stuk781001ic

Klik op de foto om de video te bekijken op YouTube
Gratis pen bij 45 liter VPower. Aanbieding alleen geldig bij Shell Nobis, en Oeijenbraak.

Share
Share