Shell Tankstations; Nobis, Oeijenbraak en Deersels.
Welkom bij vd Boomen Fuel Exploitatie MIJ BV

vd Boomen FEM BV exploiteert 3 Shell tankstations. Deze zijn gevestigd in Someren, Asten en Maasbree. Allen zijn highway stations en gelegen direct aan of langs de A67 te Brabant en Noord Limburg. Wij ontvangen dagelijks vele internationale gasten uit Nederland en heel Europa. De tunnel van Engeland naar Europa heeft er voor gezorgd dat er vele Engelsen en Ieren met auto over de A67 rijden.
De brug (Sontbrug) van Zweden (Malmö) naar Denemarken (Kopenhagen) zorgt voor vele Zweden en Noren die routea67 rijden.
Snelweg A67 is een route die veel wordt gebruikt door truckers van de Rotterdamse en Antwerpse haven naar het Ruhrgebied.
De A67 is het Nederlandse deel van de E34 (van Knokke-Heist tot aan het Duitse Bad Oeynhausen, voorheen E3 genoemd.
Via de A67 rijd je direct richting midden van Duitsland (Duisburg, Essen en Dortmund) en via de afslag A73 dan A74 direct richting het zuiden van Duitsland, (Mönchengladbach en Koblenz). Shell Deersels is het laatste tankstation in Nederland richting het midden en zuiden van Duitsland.

Retailer is A v d Boomen en sinds 2010 middels een RBA verbonden aan Shell Nederland Verkoopmaatschappij.

Wij noemen onze tankstations bewust servicestations omdat wij veel meer zijn dan even tanken. In de huidige markt is onderscheidend zijn erg belangrijk. Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige brandstoffen en motor oliën, is er veel aandacht voor de klanten, wij zeggen onze GASTEN. Dit gebeurt in de vorm van schone toiletten, (2theLoo), Broodjescorner (Deli2GO), Starbucks on the go en vriendelijke en correcte behandeling door de servicemedewerkers, voortaan Gastheer en Gastvrouw.

Wij nodigen u uit op een van onze servicestations om ons idee van gastheerschap persoonlijk te ervaren.

Wissel je Airmiles in voor een vers gemaakt broodje of sandwich direct op een van onze stations. Smakelijk eten.

Denkt u aan het bijvullen van Shell zomerscreenwash?

TellShell (vertel het Shell)

Voc Shell

TellShell, just click

Sinds enige tijd kunnen onze gasten laten weten wat zij van onze stations vinden middels het TellShell programma. Graag horen wij uw mening of u tevreden bent en ook als u niet tevreden bent. Zo kunnen wij onze service verbeteren. Deelnemen is heel gemakkelijk.

Geef uw mening over onze stations, Tellshell. Klik op de foto. Dank voor uw mening.

 

Share
Share